Pris og praktisk

Pris og praktisk

Rejsen i dit liv - dit livs rejse.


13 dage fra 8. - 20. oktober 2019

Pris for rejse, ophold, yoga og mindfulness: kr. 19.900

Eneværelse kan tilvælges for kr. 1900,-

Tilmelding kan ske her eller via www.gracetours.com


I prisen er inkluderet:

 • flybillet København - Amritsar / retur med Air India på økonomiklasse
 • skatter/afgifter fly
 • transportudgifter i Indien
 • Personprofilerne FACET5 og Spotlight
 • 11 overnatninger i delt dobbeltværelse - heraf de to i Amritsar/9 i Dharamsala. Helpension på alle dage i Amritsar og Dharamsala.
 • 9 yogasessioner
 • Workshops samt rejseledelse
 • lokal guide
 • introduktionsmøde inden rejsen
 • udflugter i Dharamshala og Amritsar - inklusive besøg i det Gyldne Tempel
 • drikkepenge til chauffører/guide i Amritsar og donation til Jagori
 • rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.


Mødet med den buddhistiske filosofi og praksis.


Vi går direkte til kilden for mindfulness. Vi undersøger og oplever buddhismen, der hvor den udfolder sig i området hvor H.H. Dalai Lama bor.


Vi håber også for programmet for oktober 2018 at få bekræftet et møde med nonnen Jetsunma Tenzin Palmo. Mødet var en meget stor oplevelse for alle. Hun er en utrolig karismatisk og meget vidende kvinde med en spændende historie.


Se mere om Jetsunma Tenzin Palmo og hendes nonne kloster - klik her

Mindfulness og yoga


Før morgenmaden er der yoga. Det giver en god start på dagen.


Yoga læreren bor lige i nærheden af retreat centeret og er universitetsuddannet. MIndfulness meditation er gennemgående i kurset og knyttes sammen med temaer, der også tjener som forberedelse til for eksempel vores møde med højtstående nonner eller munke på de buddhistiske klostre.

Her skal vi bo.


Vi skal bo på retreat centeret Jagori ved Dharamsala.


Ved en lille, fredelig landsby, i grønne omgivelser og med Himalaya bjergene som kulisse. Vi kan gå fine ture - f.eks. til det tibetanske kulturinstitut Norbulinka eller til Gyatso klosteret hvor H.H. 17. Karmapa bor.


Centeret er næsten nyopført med meget rummelige værelser. Værelser er fordelt over flere huse i en frodig, velduftende og parklignende have. Vi spiser vegetarisk, og har adgang til rent drikkevand. Centeret kan, i sin organisering, sammenlignes med en dansk højskole.


Centeret drives af en organisation, der arbejder for kvinders rettigheder i landdistrikter. Det er i sig selv spændende, at stifte bekendtskab med organisationens aktiviteter, som du formentlig vil opleve tæt på, når områdets unge kvinder kommer til workshops og møder.


Se mere om Jagori ved at klikke her.

Dit personlige projekt.


Du får masser af inspiration til din egen personlige udvikling. FACET5 profilen Spotlight vil hjælpe dig til, at vælge fokus. Vi er til rådighed for coaching undervejs.


Det kan være, at du vil være bedre til at opleve ro og nærvær. Eller at du gerne vil være bedre til at håndtere vanskelige relationer. Eller noget helt tredje. Du vil få masser af inspiration og redskaber til, hvordan du kan skabe din ønskede forandring. Ikke mindst i mødet med højtstående nonner eller munke i din tibetansk buddhistiske tradition. Personprofilen Spotlight gennemføres inden afrrejsen, og hjælper dig til at danne fokus undervejs.